Profesionalni fotograf i video snimatelj vjenčanja

Učinite Vaš dan još posebnijim, angažiranjem profesionalnog tima

Usluge fotografiranja

i video snimanja vjenčanja

fotografiranje i snimanje vjenčanja

Fotograf vjenčanja

Vaše vjenčanje jedan je od najemotivnijih i najuzbudljivijih dana u Vašem životu, i svi trenuci koji ga čine vrijednim su posebni detalji. Uloviti ih tako da godinama kasnije možete osjetiti emociju toga dana naša je strast.

Saznajte više
fotografiranje i snimanje vjenčanja

Video Snimatelj vjenčanja

Studio Megagraf čini stalni tim suradnika, uigran smo tim i svakom vjenčanju pristupamo individualno, poštujući Vašu posebnost i senzibilitet.
Kao nenametljivi promatrači zajednički se trudimo zabilježiti duh toga dana i pokazati Vam još jednu perspektivu i mnoštvo sitnica koje obuzeti vlastitim emocijama možda niste mogli niti primjetiti.

Saznajte više

Fotografiranje

i video snimanje vjenčanja

Fotografiranje i snimanje vjenčanja zvuče kao banalna stavka u samoj organizaciji. Međutim stvarnost i posljedice lošeg odabira fotografa i snimatelja za vjenčanja mogu biti jako loše. Vjenčanje je poseban dan u životu i želite ga ovjekovječiti na pravi način.

fotografiranje i snimanje vjenčanja

Izborom člana ISWP (Međunarodno društvo profesionalnih fotografa vjenčanja) napravili ste najbolji izbor za vaše vjenčanje

Biti član ISWP znači da je fotograf prošao strogi postupak prijave, a njegove ga kolege prepoznaju da je u vrhu svog posla. ISWP su stvorili profesionalni fotografi kako bi podigli standarde struke vjenčanja.

fotografiranje i snimanje vjenčanja

Izbor profesionalnog tima štede vaše vrijeme, živce i novac

Postoje mnogi online webovi fotografa i snimatelja vjenčanja. Neki od njih imaju stotine, čak tisuće fotografa i videa. To zvuči sjajno jer postoji toliko toga za izabrati!
Većina tih webova ima malo ili gotovo nikakve kriterije za članstvo, oni su jednostavno plaćeni oglašivački linkovi koji mogu uključivati fotografe s nula iskustva koji su jednostavno platili oglas.
Želite li doista da netko bez ikakvog iskustva fotografira i snima Vaš posebni dan?

iswp profesionalni fotograf vjenčanja
iswp profesionalni fotograf vjenčanja