Fotografiranje u turizmu

Fotografije vaših objekata su vaš prvi kontakt sa potencijalnim gostima ili klijentima

Nenad Blažević profesonalno fotografiranje apartmana, hotela, kongresa, jahti...

Fotografiranje apartmana i hotela

Fotografiranje apartmana i hotela (restorana, barova, poslovnih prostora, brodova, jahti… konferencije, seminari, sajmovi….) od strane profesionalnog fotografa su nužne za učinkovito oglašavanja apartmana.

Fotografiranje apartmana i hotela

Zašto biste trebali unajmiti fotografa za fotografiranje apartmana?

Fotografije vaših objekata su vaš prvi kontakt sa potencijalnim gostima ili klijentima, te vjerovatno vaša jedina šansa da odaberu baš Vas. Ono što najviše zadržava pozornost turista su fotografije. U potrazi za smještajem, gotovo svi preskaču oglase bez slika ili one s loše snimljenim fotografijama. Kvalitetne fotografije su stoga jedan od najboljih načina za privući pažnju gostiju ili klijenata.

Koju opremu koristimo za fotografiranje?

Prilikom fotografiranja koristimo Canon 5d IV full frame kameru te koristimo rasvjetu kako bi fotografije bile ujednačeno osvjetljene, a krajnji rezultat što kvalitetniji. Također u situacijama gdje je velika razlika u svjetlosti radimo HDR fotografiju, gdje se rade 3 različite svjetlosne fotografije i stapaju u jednu radi što boljeg izgleda konačne HDR fotografije.Fotografije se digitalno obrađuju kao što su podešavanje svjetloće, kontrasta, boja, retuširanje grešaka…

Fotografiranje apartmana i hotela
Fotografiranje apartmana i hotela
iswp profesionalni fotograf vjenčanja
iswp profesionalni fotograf vjenčanja
Call Now Button nazovi- call